Ouder Café over onderwijs

Al enige tijd zijn wij bezig met het vernieuwen van onderwijs in Nederland en hebben wij onze ‘eigen’ school – Lumiar in Vleuten, Utrecht.
We nodigen je uit om kennis te maken met basisonderwijs in Nederland en de betekenis van onze school daarbinnen.

Docent en Hoofd Onderwijsontwikkeling Niels Terhalle zal deze avond een bevlogen verhaal vertellen over hoe wij uitgaan van de honger van elk kind om te willen leren en hoe wij daar handen en voeten aan geven. We zoeken, samen met een kind, naar datgene dat hem/haar inspireert om te leren en haken hierbij aan.
Niels is een docent in hart en nieren; kent al achttien jaar het (reguliere) onderwijs van binnen en van buiten en kan daar een inkijkje in geven. Maar Niels wil dat het onderwijs in Nederland verandert; dat elk kind veel meer in eigen tempo en ritme tot ontwikkeling komt en dat elk kind wil leren! Dat onderwijs veel meer mag kijken naar het kind, en minder naar de methode.

We geven op school elk kind de ruimte en tijd om gepersonaliseerd te leren en zich te ontwikkelen. Met leerkrachten die elk kind met liefde en aandacht zien, over een grote kennis en kunde beschikken en een hoge dosis creativiteit in zich hebben.

Kortom; wees welkom op onze onderwijsavond op woensdag 13 februari 2019 van 20.00 tot 21.30 uur.
Plaats: Woonkamer boven) in Het Fantaziehuis, Cartesiusweg 23 in Utrecht
Toegang: gratis.

Wij zorgen voor koffie, thee, drankjes en lekkers. Je kunt je opgeven via wendy@lumiar.nl, maar een late beslisser is ook van harte welkom.