Buitenschoolse opvang Utrecht

Lumiar verzorgt buitenschoolse opvang in Leidsche Rijn.

Uitgangspunt is om kinderen tijdens de buitenschoolse opvang een veilige, gezellige en creatieve plek te bieden. Een plek waar kinderen het fijn vinden om buiten schooltijd te vertoeven. Een plek die vertrouwd voelt, waar kinderen hun eigen tijd in mogen vullen met brede mogelijkheden aan activiteiten; van heerlijk buiten spelen, van wegzakken op de bank met een avontuurlijk boek tot het bedenken van je eigen theatervoorstelling.

De buitenschoolse opvang vindt plaats in een inspirerende en creatieve omgeving bij Lumiar. Pedagogisch medewerkers kijken en luisteren vol aandacht naar elk kind en zijn een stimulans voor de ontwikkeling van ieder talent, behoefte of wens.

Schrijf hier in voor buitenschoolse opvang bij Lumiar

Onder de Bogen en Lumiar

Lumiar en de tweetalige school in Leidsche Rijn Centrum KSU Onder de Bogen werken samen. Vanaf 8 juni start Lumiar met de BSO voor de kinderen van Onder de Bogen. Er is per 9 juni al plaats voor 9 kinderen vanuit de school. Uitbreiding voor meer plaatsen zal in de komende maanden mogelijk worden gemaakt.

Schrijf hier in voor de buitenschoolse opvang voor kinderen van Onder de Bogen

Voor vragen kunt u ons service kantoor (tussen 8:30 uur en 17:00 uur op werkdagen) bellen op: 030-6702177 of stuur een bericht via info@lumiar.nl