Kosten Lumiar Petites

Lumiar wil een bereikbare plek zijn voor alle kinderen. Daarom zijn de kosten van Lumiar Petites zo laag mogelijk.

Klik hier voor de tarieven van Lumiar Petites en klik hier voor de tarieven voor de kleutergroep Lumiar Grandes Petites.

Let op: voor alle genoemde tarieven kun je, als je aan de voorwaarden voldoet, kinderopvangtoeslag aanvragen! De tarieven die je hieronder ziet staan zijn dus bruto tarieven. Je kunt hier de tabel voor de kinderopvangtoeslag 2016 vinden.

Alle genoemde kosten zijn inclusief alle biologische en fairtrade versnaperingen en maaltijden en luiers van goede kwaliteit. Wij houden rekening met dieetwensen en allergieën.

Maatwerk
Bij Lumiar staat je kind centraal. Dat geldt voor onze school, maar uiteraard ook bij onze kinderopvang. Daarom blijven we voortdurend kijken wat je kind nodig heeft. Jij als ouder speelt daar een belangrijke rol in: jouw mening en gevoel wat het beste is voor jouw kind willen we graag van je horen! We geloven namelijk dat het samenwerken met ouders van het grootste belang is voor de kinderen. Samen zorgen we voor het beste voor jouw kind. En dat is altijd maatwerk, want elk kind is uniek. Is het bijvoorbeeld beter om programma’s te combineren? Dan doen we dat. Of heb je zelfs behoefte aan een heel ander programma, bijvoorbeeld nog meer flexibiliteit in weken? Dan gaan we samen bekijken wat het beste past. Bij ons is veel mogelijk, zolang het in het belang is van jouw kind. Vraag ons daarom om de mogelijkheden en een offerte.

Meer informatie?
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Natuurlijk kun je ook vrijblijvend een paar keer komen spelen met je kind, of je kind direct inschrijven bij Lumiar Petites.

Lumiar Petites is een onderdeel van Brede School Lumiar en werkt daarom ook volgens dezelfde visie. Uiteraard hanteren we een aangepast pedagogisch beleid voor Lumiar Petites, dat je hier volledig kunt inzien.