Kosten Lumiar Petites

Let op: voor alle genoemde tarieven kun je, als je aan de voorwaarden voldoet, kinderopvangtoeslag aanvragen. De tarieven die je hieronder ziet staan zijn dus bruto tarieven. 

We hanteren voor 2018 een bruto uurprijs van Euro 7,79.

Alle genoemde kosten zijn inclusief al het eten, drinken en luiers. In overleg kunnen wij altijd bekijken wat de mogelijkheden zijn als een kind dieetwensen of een allergie heeft.

Maatwerk
Bij Lumiar staat je kind centraal. Dat geldt voor onze school, maar uiteraard ook bij onze kinderopvang. Daarom blijven we voortdurend kijken wat je kind nodig heeft. Jij als ouder speelt daar een belangrijke rol in: jouw mening en gevoel wat het beste is voor jouw kind willen we graag van je horen. We geloven namelijk dat het samenwerken met ouders van belang is voor de kinderen. Samen zorgen we voor het beste voor jouw kind. Bij ons is veel mogelijk, zolang het in het belang is van jouw kind. Vraag ons daarom zeker naar de mogelijkheden.

Meer informatie?
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend een keer komen kijken (eventueel met je kind samen), of je kind direct inschrijven bij Lumiar Petites.

Lumiar Petites is een onderdeel van Brede School Lumiar en sluit daarom aan op dezelfde uitgangspunten. Uiteraard hanteren we een aangepast pedagogisch beleid voor Lumiar Petites, dat je hier volledig kunt inzien.