PeuterCafé

“Oh look! It’s coffee-o-clock!” – Anonymous 

Lumiar Petites organiseert elke maand een gratis PeuterCafé! Kinderen tot maximaal 5 jaar kunnen lekker komen spelen en meedoen met onze (buiten-)activiteiten. Terwijl jij lekker geniet van koffie of thee kun je de sfeer proeven en kan je uiteraard al je vragen stellen aan onze medewerkers. Maar, meespelen mag natuurlijk ook! :)

Ben je benieuwd naar ons natuurlijke kinderdagverblijf Lumiar Petites? Meld je dan aan voor ons gratis maandelijkse PeuterCafé van 9:30 tot 11:30 uur!

Let op: er is maar beperkt plek! Aanmelden is noodzakelijk, je kunt je hier aanmelden.

Kom jij ook spelen?

Lumiar Petites is een nieuw en ‘natuurlijk’ kinderdagverblijf en is onderdeel van onze ‘brede school’ Lumiar. Op dit moment hebben wij een vestiging in Vianen en Groenekan voor kinderen vanaf (circa) 2 jaar tot maximaal 5 jaar. In de zomer starten wij ook in Leidsche Rijn en bieden wij opvang van 1 tot 5 jaar. Bij Lumiar Petites speelt de natuur en duurzaamheid een grote rol: kinderen gaan dagelijks veel de natuur om buiten te spelen, genieten van de seizoenen en verwonderen zicht over alle beschikbare natuurschatten. Ons kinderdagverblijf is zoveel mogelijk biologisch en ecologisch.

Lumiar Petites staat voor:
+ kleinschalige kinderopvang in een veilige en warme omgeving
+ kleine groepen en maximale aandacht
+ stimulering en waardering van eigenheid
+ natuurlijk ontwikkelen en (op-)groeien in je eigen tempo
+ speciale ‘schakelgroep’ voor kleuters tot 5 jaar
+ natuurbeleving en respect voor onze wereld
+ buitenspelen
+ biologisch, ecologisch en duurzaam
+ flexibel en betaalbaar

PeuterCafe