Een dagje meedoen?

“For the things we have to learn before we can do them, we learn by doing them.”– Aristotle

De beste manier om te ervaren hoe het bij Lumiar is, is om mee te doen! Je kunt bij ons een middag komen kijken en als de eerste indruk bevalt een hele proefweek meedraaien.

Kennismaken kan op de volgende manieren:

Informatief gesprek
Ben je geïnteresseerd in Lumiar als de nieuwe school voor je kind(eren) kun je een informatief gesprek aanvragen. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en is geheel kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kan je nader kennismaken met de docent(en) en het bestuur, de school en onze manier van werken. Bel gerust voor een afspraak op onze schooltelefoon 06 33 22 33 60, stuur ons een mailtje of neem contact op via ons aanmeldformulier.

Kijkmiddag
Een eerste kennismaking kan altijd plaatsvinden tijdens open dagen of op afspraak. De ouder(s) kunnen samen met hun kind(eren) komen kijken en meedoen. Een kijkmiddag (of -ochtend) duurt, afhankelijk van de activiteiten van die dag, 1 tot 2 uur.

Wennen tijdens een proefweek
Tijdens het informatief gesprek of na de kijkmiddag kan besloten worden tot het volgen van een proefweek. In deze wenperiode draait je kind een periode van 5 dagen in de school mee. Deze dagen kunnen achter elkaar gepland worden (het is dan echt 1 week) maar het kan ook worden verspreid over periode van 2 tot 3 weken, afhankelijk van wat voor het kind het beste past en voelt. De proefweek verplicht tot niets, maar is een mooie manier om nader kennis te maken en te kijken hoe je kind het ervaart. Na evaluatie van deze proefweek met ouder(s) en leerkracht(en) kan tot officiële inschrijving over gegaan worden. Aan een proefweek zijn kosten verbonden. Als je geïnteresseerd bent in inschrijving, of je hebt verdere vragen, neem dan graag contact met ons op.