Waarom we jou nodig hebben

“Through the right people focusing on the right things, we can, in time, get on top of a lot if not most of the problems of this world. And that’s what a number of us are trying to do.” – Richard Branson

Lumiar heeft als particuliere school een missie: zoveel mogelijk individuele kinderen op een warme en waardige manier voorbereiden op hun grote-mensen-leven, waarbij ze hun talenten in hun eigen tempo volledig kunnen ontdekken en ontplooien. Een plek waar ze veilig kunnen groeien, kunnen spelen en kunnen creëren.

Omdat Lumiar niet wordt bekostigd door de staat, vragen wij een jaarlijkse ouderbijdrage. Maar deze ouderbijdrage is niet toereikend om alle kosten te dekken die nodig zijn voor het geven van kwalitatief en duurzaam vernieuwingsonderwijs. We zijn daarom afhankelijk van sponsors en donateurs! Daarnaast financieren we bepaalde projecten door middel van crowdfunding.

Zou jij ons willen helpen?
Geloof jij ook dat alle kinderen onderwijs mogen genieten dat voorbereidt voor de echte wereld? Met rekenen en communicatie als gereedschappen? Vind jij dat het huidige onderwijs mag veranderen? En wil jij meer initiatieven zoals Lumiar in Nederland, zodat we nog meer kinderen kunnen bereiken?

Beantwoord je al deze vragen met een volmondig ‘ja’? Sluit je dan vandaag nog aan bij Lumiar en doe iets goed voor de kinderen en hun toekomst. Samen met jou willen we de onderwijsrevolutie in Nederland versnellen door nog meer kinderen te bereiken, en ook juist die kinderen van ouders die het schoolgeld niet kunnen opbrengen. We zijn je dankbaar voor elke gift, hoe klein ook. Met jouw bijdrage kun je een groot verschil maken voor onze kinderen.

We kunnen niet zonder jou!
Al heel veel mensen staan achter onze missie. Kijk maar eens op Facebook. Schrijf je vandaag nog in en word ook vriend van Lumiar!

Met een donatie aan onze school help je echt meebouwen aan beter en eerlijker onderwijs voor alle kinderen. Jouw donatie maakt het mogelijk dat we meer en meer kinderen bereiken, overal in Nederland.  Dit kunnen we niet zonder jou!

Bovendien krijg je bij een donatie vanaf 5 euro per maand een persoonlijke bedankje vanuit de kinderen voor wie je het mogelijk maakt. De ideale start van een lange vriendschap!

Draag je ons concept en de kinderen een warm hart toe? Word dan vandaag nog vriend van Lumiar! <3

Hoe je kunt helpen
Als je ons helpt als particulier en ondernemer vinden we geweldig, maar wist je dat je ook via je bedrijf als zakelijke sponsor een hoop voor ons kunt betekenen? In veel gevallen is je gift of sponsoring fiscaal aftrekbaar.

Op de hoogte blijven
Uiteraard houden we onze donateurs en sponsoren op de hoogte van hoe hun geld terecht komt: door de jaarlijkse verslaglegging door het bestuur, maar ook door verslaglegging door de kinderen: in woord, beeld en geluid. Je kunt zelf aangeven hoe je op de hoogte wilt worden gehouden.