Wil je ons helpen?

Geloof jij dat alle kinderen honger hebben om te willen leren? En dat ze hierin persoonlijk en creatief uitgedaagd mogen in een leerrijke omgeving met bevlogen en kundige leerkrachten? Vind jij dat het huidige onderwijs mag veranderen? Dat er meer kindgericht gewerkt mag worden in plaats van methode gericht?

Beantwoord je al deze vragen met een volmondig ‘ja’? Sluit je dan vandaag nog aan bij Lumiar. Samen met jou willen we vernieuwend onderwijs in Nederland neerzetten en veel kinderen bereiken. We zijn je dankbaar voor elke gift, hoe klein ook. Met jouw bijdrage kun je een groot verschil maken in onderwijsland en in de ontwikkeling van onze kinderen.

Wil jij ons helpen en het mede mogelijk maken dat we meer en meer kinderen bereiken ?

Vriendschap

Lumiar heeft als particuliere school een missie. We willen een school zijn met een veilige, sfeervolle en creatieve omgeving, waarin alle kinderen willen en kunnen leren. Omdat Lumiar niet wordt bekostigd door de staat, vragen wij een jaarlijkse ouderbijdrage. Deze ouderbijdrage dekt de lopende kosten van ons onderwijs en bso. Maar om goed kwalitatief en duurzaam vernieuwingsonderwijs te bieden, maken we extra kosten. We willen experts in huis halen, of juist zelf de wereld in. Zodat leren in een context geplaatst wordt. We zijn daarom op zoek naar sponsors en donateurs! Daarnaast financieren we bepaalde projecten door middel van crowdfunding, bijvoorbeeld de aanleg van een natuurlijk en groen speelterrein.

Zou jij ons willen helpen?
Met een donatie draag je bij aan persoonlijker, creatiever en inhoudelijker onderwijs voor alle kinderen. Jouw donatie maakt het mogelijk dat we meer en meer kinderen bereiken en vernieuwend onderwijs zich verder gaat ontwikkelen in Nederland. We kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken!

Bij een donatie vanaf € 5,– per maand krijg je een mooi bedankje van onze de kinderen. En ben je vriend(in) van Lumiar!

Als je ons helpt als particulier en ondernemer vinden we geweldig, maar wist je dat je ook via je bedrijf als zakelijke sponsor een hoop voor ons kunt betekenen? In sommige gevallen is je gift of sponsoring fiscaal aftrekbaar.

Op de hoogte blijven
Uiteraard houden we onze donateurs en sponsoren graag op de hoogte. Door de jaarlijkse verslaglegging laten we zien hoe je geld wordt besteed. En we laten graag de kinderen met je in contact komen: in woord, beeld en geluid. Je kunt zelf aangeven hoe je op de hoogte wilt worden gehouden.

Onze vriendschap start vandaag! 
Je machtigt ons tot wederopzegging en we schrijven dan het door jou aangegeven bedrag automatisch van je bankrekening af. Wil je je donatie stopzetten? Dat kan gemakkelijk door een mail te sturen aan info@lumiar.nl.

Meld je hier aan

Stap 1 van 2

50%
  • Donatie aan Lumiar

    Steun onze missie om het onderwijs voor deze veranderende wereld te herontdekken.
  • Wil je ons eenmalig steunen? Of met een vast bedrag per maand of per jaar?

Wil je liever zelf overmaken? Want een eenmalige gift kan natuurlijk ook! Doe dat dan op:

Rabobank rekening:
NL56 RABO 0300 7345 49
t.n.v. Stichting Brede School Lumiar
o.v.v. Donatie Lumiar