Werken bij Lumiar

Ben jij nieuwsgierig, teken je graag buiten de lijntjes en ben je bevlogen in het werken met kinderen die vol in ontwikkeling zijn? Dan pas jij vast bij Lumiar. Neem een kijkje bij onze vacatures en wij leren je graag kennen!

Onze leerkrachten, assistenten  en pedagogisch medewerkers zijn bevlogen, creatieve en open mensen met onderwijskundige en pedagogische kennis en kunde. Wij zijn trots op ons team. Elke medewerker gelooft in de potentie van ieder kind en nodigt het kind uit om hier mee aan de slag te gaan. Elke medewerker doet dat vanuit kennis, kunde en liefde, maar ook vanuit zijn/haar sterke persoonlijkheid en kwaliteiten. We hebben mensen in huis die ook kwaliteiten hebben binnen o.a. muziek, theater, natuur en koken.

Stage

Zowel bij de school, het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang werken we met stagiaires. We vinden het een belangrijke taak om mensen kennis te laten maken met ons vernieuwend onderwijs en aankomende leerkrachten/onderwijs assistenten zich daarin te laten ontwikkelen. En daar hebben we stagiaires voor nodig!

Kijk voor openstaande vacatures op www.werkenindekinderopvang.info

Vragen over een vacature? Neem dan contact met ons op door te mailen naar recruitment@werkenindekinderopvang.info of te bellen naar onze recruiter op het nummer 06-40252901.