Werken bij Lumiar

Ben jij nieuwsgierig, teken je graag buiten de lijntjes en ben je bevlogen in het werken met kinderen die vol in ontwikkeling zijn? Dan pas jij vast bij Lumiar. Neem een kijkje bij onze vacatures en wij leren je graag kennen!

Onze leerkrachten, assistenten  en pedagogisch medewerkers zijn bevlogen, creatieve en open mensen met onderwijskundige en pedagogische kennis en kunde. Wij zijn trots op ons team. Elke medewerker gelooft in de potentie van ieder kind en nodigt het kind uit om hier mee aan de slag te gaan. Elke medewerker doet dat vanuit kennis, kunde en liefde, maar ook vanuit zijn/haar sterke persoonlijkheid en kwaliteiten. We hebben mensen in huis die ook kwaliteiten hebben binnen o.a. muziek, theater, natuur en koken.

Stage

Zowel bij de school, het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang werken we met stagiaires. We vinden het een belangrijke taak om mensen kennis te laten maken met ons vernieuwend onderwijs en aankomende leerkrachten/onderwijs assistenten zich daarin te laten ontwikkelen. En daar hebben we stagiaires voor nodig!

Voor vragen kun je bellen met onze recruiter op telefoonnummer 06 504 406 63. Wie weet tot ziens!

Learning Company is dé samenwerkingsorganisatie in kinderopvang en onderwijs. Wij richten ons op de groei en ontwikkeling van kinderen en medewerkers. Dit door onderdeel te zijn van een groter geheel, met behoud van eigenheid en lokale identiteit.

Learning Company werkt samen met:

Kijk voor leuke vacatures bij onze andere organisaties. Voor vragen kun je bellen met onze recruiter op telefoonnummer 06 504 406 63. Wie weet tot ziens!

Wij staan altijd open voor enthousiaste collega’s. Stuur ons een open sollicitatie via het onderstaande formulier.

Sollicitatie

  • Waar kunnen we je bereiken?
  • Waar kunnen we je op bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.