Leerkracht

Jeuken jouw handen om mee te bouwen aan vernieuwend onderwijs in Nederland? Heb jij duidelijke ideeën en visie hoe het onderwijs anders, maar vooral ook beter. Beschik jij over scherpe zintuigen, sta je stevig met je voeten op de grond, durf je buiten de lijntjes te tekenen en kun jij kinderen inspireren en stimuleren met jouw kennis, kunde en liefde? Dan zou je wel eens heel goed bij onze school kunnen passen!

Per direct zoeken wij voor het primair onderwijs een out of the box denkende:

Groepsleerkracht
16 – 32 uur

Dit zijn wij
Lumiar is een Brede School, die volgens het principe Natuurlijk Leren een omgeving wil bieden waar kindgericht aan de ontwikkeling van kinderen wordt gewerkt. Het doel van Natuurlijk Leren is dat het kind op eigen tempo en eigen wijze de kerndoelen van het primair onderwijs bereikt, waarna hij of zij moeiteloos door kan stromen naar het (regulier) vervolgonderwijs. Niet alleen de kinderen wordt een individueel ontwikkelingsplan geboden, ook de leerkrachten en begeleiders krijgen de kansen en de middelen zich verder te ontwikkelen. Zo waarborgen én verbeteren zij continu de kwaliteit van de school.

Dit ben jij

 • Je zit vol goede, constructieve ideeën, met betrekking tot vernieuwend onderwijs en ‘Natuurlijk Leren’.
 • Je weet als geen ander hoe je kinderen individueel in hun ontwikkeling en leerproces kan stimuleren/ begeleiden en waarbij cognitief, sociaal emotioneel en motorisch niveau hand in hand gaan.
 • Bent creatief in denken en doen.
 • Je hebt ruime ervaring als groepsleerkracht in het primair onderwijs.
 • Je hebt een onderzoekende houding; naast eigen kennis en kunde stel je vragen en bevraag je kinderen, collega’s, ouders en natuurlijk ook jezelf.
 • Je bent een teamplayer en zoekt de samenwerking op met je team.
 • Je hebt een grote bereidheid om de school op alle vlakken verder te ontwikkelen en levert een persoonlijke bijdrage hieraan.

Dit bieden wij

 • Een mooi marktconform salaris.
 • Ruimte om buiten de reguliere basisschoolvakanties vrij te nemen.
 • Een unieke vernieuwende vorm van onderwijs, waarin jij mee kunt bouwen.
 • Een kleinschalige school met dito onderwijs waarbij je werkt in relatief kleine groepen, zodat er volop ruimte is voor individueel contact/ ontwikkeling.
 • Een jonge school waarin je kennis, kunde en liefde voluit ingezet kan worden en gestimuleerd wordt.

En? Hebben we een match?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze functie? Leuk! Dan gaan we graag met je in gesprek. Dan ontvangen wij graag je C.V. en motivatie via het sollicitatieformulier of mail deze naar werken@learningcompany.info

Learning Company is dé samenwerkingsorganisatie in kinderopvang en onderwijs. Wij richten ons op de groei en ontwikkeling van kinderen en medewerkers. Dit door onderdeel te zijn van een groter geheel, met behoud van eigenheid en lokale identiteit.

Learning Company werkt samen met:

Voor vragen kun je bellen met Wil van Maanen op telefoonnummer 06 504 406 63. Wie weet tot ziens!