Pedagogisch medewerker – 24-36 uur

Wij zoeken jou; pedagogisch medewerkers die graag willen werken bij de kinderopvang van Lumiar. Wij hebben vacatures voor drie tot vier dagen en zoeken meerdere nieuwe collega’s.

De organisatie
Lumiar is een bijzonder concept. Wij zijn een brede school, met basisonderwijs, buitenschoolse opvang en een kinderdagverblijf. Hierbinnen bieden we veel ruimte voor kunstzinnigheid en creativiteit van elk kind. Lumiar is een creatieve plek waar kinderen (en medewerkers) met al hun zintuigen spelen, leren en ervaren en waar iedereen zich ‘thuis’ mag voelen. Lumiar biedt, naast liefdevolle opvang en dagelijkse zorg, veel creativiteit. Er is uitgebreid aandacht voor creatieve, kunstzinnige activiteiten en er wordt veel buiten gespeeld.

De verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Samen met je collega’s begeleid je kinderen, biedt je zorg en stimuleer je de ontwikkeling van ieder kind. Creatieve activiteiten, zoals het ontdekken van materialen,muziek maken en samen bewegen zijn een belangrijk onderdeel van je werk. Het bieden van een veilig ‘thuis’, waarin ieder kind gezien, gehoord en gestimuleerd wordt is een kunde waar je over beschikt. Je weet elk kind aandacht te geven, waarbij je tevens het overzicht weet te houden over de groep en de dynamiek van de groep ziet en
hoort en daarnaar weet te handelen.
Het contact met ouders is een belangrijk onderdeel van je werk tijdens de haal-, en brengmomenten van de kinderen.

Jij
Je bent nieuwsgierig.
Je kunt goed kijken en luisteren.
Je bent flexibel en staat voor je collega’s klaar.
Je bent creatief in denken en doen.
Je hebt minimaal een relevante opleiding afgerond op MBO-niveau (bijvoorbeeld SPW), of HBO (richting SPH, CMV, MWD) of een combinatie van een pedagogische opleiding en een creatieve opleiding. Je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en hebt daar (werk-) ervaring mee. In je werk staat de ontwikkeling van het kind centraal. Flexibiliteit, klaarstaan voor anderen en communicatieve vaardigheden zijn van belang.
Je nieuwsgierigheid reikt ver. Je bent geïnteresseerd in kinderen, hun ouders/verzorgers, je collega’s en de leefwereld van de ander. Je bent tevens een handen-uit-de-mouwen-steken-type, die de grenzen van het vakgebied opzoekt en durft over te steken.

Wij
Wij bieden jou een fantasierijke werkomgeving met mogelijkheden en kansen. We zijn een klein team met grote betrokkenheid. Naast het dagelijkse werk bieden we studiedagen, workshops en teamvergaderingen. We waarderen jouw betrokkenheid. En we hebben de allerleukste kinderen in ons huis!

We bieden een contract met vaste uren; variërend van twee tot vier dagen. Er kan uitwisseling plaatsvinden tussen locaties wanneer daar vraag naar is (bijv. bij ziekte/vakantie medewerkers).

Nieuwsgierig?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze functie? Leuk! Dan gaan we graag met je in gesprek. Dan ontvangen wij graag je C.V. en motivatie via het sollicitatieformulier of mail deze naar werken@learningcompany.info

Learning Company is dé samenwerkingsorganisatie in kinderopvang en onderwijs. Wij richten ons op de groei en ontwikkeling van kinderen en medewerkers. Dit door onderdeel te zijn van een groter geheel, met behoud van eigenheid en lokale identiteit.

Learning Company werkt samen met:

Voor vragen kun je bellen met Wil van Maanen op telefoonnummer 06 504 406 63. Wie weet tot ziens!